Skyltar utvändigt

Profilskylt -Skyletter

Skyltstället tillverkar profilskyltar av högsta kvalité till marknadens bästa pris.

SKYLETTER är den unika profilskylten från Skyltstället. Den är enkel att montera upp själv och kopplas sedan bara till en strömkälla.
Levereras komplett med monterad led-belysning, strömkabel och trafo.

 

Offertförfrågan

Profilskylt SKYLETTER tillverkas utav akrylplast och lyser både framåt och åt sidorna. Invändigt sitter det IP klassad led belysning anpassad för SKYLETTERS granna mått. Bokstävernas djup är endast 36mm. SKYLETTER är ett mycket bra alternativ till traditionella profilskyltar som Profil 6 och Profil 3 bla. SKYLETTER ger en mycket snyggare helhetsbild både inom- och utomhus emot traditionella profiler. SKYLETTER har vissa begränsningar i storlek så kontakta dit lokala Skyltstället kontor för att få veta mer om just din logga passar som en SKYLETTER skylt. Kan monteras både på ramjärn och separat med stift på fasaden.

SKYLETTER har en längre brinntid än traditionella profilskyltar vilket gör att service intervallerna är kortare och helhetsekonomin billigare. Har ett lägre djup än traditionella profilskyltar som standard ligger runt 80mm. SKYLETTER tillverkas i moderna maskiner som hela tiden mäter och anpassar sig till att minimera materialspill.

Våra produktområden

Skyltstället har specialiserat sig kring fyra tydliga produktområden. Utemiljö, Innemiljö, Mässa och Profilprodukter