Skyltar utvändigt

Profilskylt -Profil 00

Alltid högsta kvalité och marknadens bästa pris på profilskyltar tillverkade hos oss på Skyltstället. 

Bland de vanligaste typerna av profilskyltar hittar du Profil 00.
Våra profilskyltar är alltid enkla att montera och du behöver bara ansluta till strömkälla. Leveransen kommer komplett tillsammans med monterad led-belysning, trafo och strömkabel.

 

Offertförfrågan

Profil 00 Tillverkas normalt utav 2-3 mm aluminium. SKYLETTER 00 Tillverkas utav 2+2mm polykarbonat. Det gör att vi får en lättare och mer slittålig skylt över tid. Vi har också med hjälp utav vår teknik inga problem att matcha de flesta profilfärger ifrån PMS-skalan då vi printar våran färg till skylten. Färgen ligger emellan de 2 plastskivorna och skyddas utav den yttersta ifrån solljus och slitage. Vi kan med denna teknik på ett enkelt och billigt sätt göra toningar i loggor. Stagen tillverkas utav 30x40x3 mm aluminium som målas traditionellt i fasaden kulör.

SKYLETTER 00 tillverkas i stor utsträckning på spillmaterial i Skyltställets produktion. Då vi jobbar extremt mycket med produktens råmaterial så kan vi enkelt pussla in delar till SKYLETTER 00 i den övriga tillverkningen för att minska spillmaterial. Det gör också att SKYLETTER 00 har en lägre kostnad än traditionella profil 00 skyltar.

Våra produktområden

Skyltstället har specialiserat sig kring fyra tydliga produktområden. Utemiljö, Innemiljö, Mässa och Profilprodukter