Bli franchisetagare

​Skyltstället är ledande i Sverige inom skylt och synlighet för företag. Vi växer med kontor över hela landet och marknaden är fortfarande långt ifrån mättad. Med Skyltställets säljportfölj i ryggen finns inget stopp. Vi tillverkar och förmedlar högkvalitativa skyltprodukter till alla typer av företag.Vi söker dig som vill arbeta med försäljning av skyltar som egen företagare, som vill bygga upp en stabil och lönsam verksamhet i eget distrikt. Du får del av en framgångsrik affärsmodell som ger dig en flygande start med betydligt större potential och mindre risk än att starta på egen hand med en obeprövad affärsidé.

Att samarbeta med oss enligt franchisemodellen innebär att du använder vår affärsidé mot en avgift. Modellen bygger på ett nära samarbete med enhetliga regler och kvalitetskrav för alla inom organisationen. Med oss får du arbeta med ett framgångsrikt affärskoncept. Du kommer snabbt igång och kan räkna med god långsiktig lönsamhet.  Investeringen är blygsam då Skyltställets Franchisetagare driver försäljningsenheter  och Skyltställets avtalade fabriker tar hand om produktframställningen.

Vår vision är:  Förändra branschen och bli störst i Europa!
Värdeorden är:  Tillgängliga / Lösningsorienterade / Ärliga


Skyltstället är skyltbranschens starkast växande kedja. Fördelarna för dig att ansluta till Skyltstället är enorma. Som franchisetagare säljer du alla typer av skyltprodukter till alla typer av företag. De gör att du har en bred säljportfölj med högkvalitativa skyltprodukter till mycket fördelaktiga priser. Allt detta för att du skall ta stora marknadsandelar i din region.

Har du höga ambitioner och brukar genomföra det du vill? Då har du de grundläggande förutsättningarna för att lyckas som egen företagare hos oss. Ta chansen och bli en del av Skyltstället!

​Skyltstället som koncept:

  • Affärsidén och konceptet är beprövat och framgångsrikt
  • Det är ett lågt risktagande
  • Du har en mycket bred säljportfölj
  • Proffsigt och effektivt sälj/affärssystem
  • Du får grundläggande utbildning i konceptet och verksamheten
  • Du får hjälp med uppföljning av försäljning och resultat
  • Du får ett fritt och omväxlande arbete
  • Du kommer snabbt igång med din verksamhet


Franchisetorget

Ta gärna del av Franchisetorget och Anders Svensson som beskriver Franchise i allmänhet under denna klippta version på 27min.


Skyltstället

I filmen nedan beskriver Skyltstället´s grundare Franchisekoncept mycket kortfattat över 4min


Kontakt

Vill du ha mer information om konceptet, kontakta VD Fredrik Älenmark

fredrik.alenmark@skyltstallet.se

073-151 34 18