Skyltar utvändigt

Skybox -Dekaperad

Ljuslådan Skybox till marknadens bästa pris.
Högsta kvalité direkt levererad av Skyltstället.

Du får en prisvärd ljuseffekt på din ljuslåda med en dekaperad front. Skybox monterar du enkelt upp själv och ansluter mot en strömkälla. Den levereras komplett med led-belysning, samt med trafo och strömkabel.

 

Offertförfrågan

Unik Skyltstället-produkt, slimmad ljuslåda med dekaperad front. Lådan tillverkas utav aluminiumprofil. Frontplasten tillverkas utav 3mm opal akrylskiva. Dekapering skapas med blockad folie som gör att ljuset bara tränger ut genom loggan/texten och inte hela fronten. Dekoren belyses inifrån med LED-belysning. Standarddjup på SKYBOX med akrylfront är 40mm för enkelsidig och 80mm för dubbelsidig. Att jämföras med traditionella ljuslådor som är 120mm alt 160mm djupa. På SKYBOX dekaperad så får man en mycket snygg natt effekt på sin skylt för en låg kostnad. Skylten framstår som fristående bokstäver på natten då bara logo/text lyser framåt. SKYBOX dekaperad är ett mycket bra alternativ till dom kommuner som inte godkänner traditionella ljuslådor för sina bygglov.

 

Skyltställets unika produkt SKYBOX är ett stort framsteg när det gäller miljö och kvalité inom belysta lådskyltar. En kraftig reducering utav LED watt emot traditionella ljuslådor gör att SKYBOX har en lägre driftkostnad och miljöpåverkan med samma snygga ljus. Investeringen i en SKYBOX återbetalar sig snabbare genom den reducerade driftkostnaden emot traditionella ljuslådor med LED belysning. SKYBOX har fler miljöfördelar som bla, mindre kg råmaterial, ingen skadlig svetsbearbetning, igen skadlig lackeringsbearbetning. SKYBOX ingår i Skyltställets Greenline serie

Våra produktområden

Skyltstället har specialiserat sig kring fyra tydliga produktområden. Utemiljö, Innemiljö, Mässa och Profilprodukter