Skyltar utvändigt

Skybox -Akrylfront

Skyltstället tillverkar ljuslådor av högsta kvalité
till marknadens bästa pris.

En ljuslåda med akrylfront hör till den vanligaste sorten av ljuslådor. Ljuslådan Skybox från Skyltstället är enkel att montera upp och ansluts sedan bara till närmaste strömkälla. Allt levereras såklart komplett med trafo och strömkabel, och med led-belysningen monterad.

Offertförfrågan

Unik Skyltstället-produkt, slimmad ljuslåda med helt lysande akrylfront. Lådan tillverkas utav aluminiumprofil. Frontplasten tillverkas utav 3mm opal akrylskiva. Dekoren belyses inifrån med LED-belysning. Standarddjup på SKYBOX med akrylfront är 40mm för enkelsidig och 80mm för dubbelsidig. Att jämföras med traditionella ljuslådor som är 120mm alt 160mm djupa. På SKYBOX har man heller inga störande aluminium profiler som håller i frontplasten som man har på traditionella ljuslådor med akrylfront.

Skyltställets unika produkt SKYBOX är ett stort framsteg när det gäller miljö och kvalité inom belysta lådskyltar. En kraftig reducering utav LED watt emot traditionella ljuslådor gör att SKYBOX har en lägre driftkostnad och miljöpåverkan med samma snygga ljus. Investeringen i en SKYBOX återbetalar sig snabbare genom den reducerade driftkostnaden emot traditionella ljuslådor med LED belysning. SKYBOX har fler miljöfördelar som bla, mindre kg råmaterial, ingen skadlig svetsbearbetning, igen skadlig lackeringsbearbetning. SKYBOX ingår i Skyltställets Greenline serie.

Våra produktområden

Skyltstället har specialiserat sig kring fyra tydliga produktområden. Utemiljö, Innemiljö, Mässa och Profilprodukter