Skyltar invändigt

Digitalskylt – Wave

Med marknadens bästa pris och den högsta kvalitén levererar Skyltstället digitala skyltar till dig.

Digitalskylt Wave kan kallas för en modern receptionist. Den är en populär typ av digital skylt där kunden kan söka egen information. Digitalskylt Wave passar perfekt att ha innanför entrén och ger ditt företag ett fräscht och modernt uttryck.

 

Offertförfrågan

Skyltstället har idag många olika lösningar på digital skyltning. Produkten WAVE är en utav dom. WAVE ger dig möjligheten att din kund interagerar med dina budskap med hjälp utav knappsatsen. I WAVE så kan man ha 9 st filmsekvenser/bildspel. 8 st kan manövreras med knapparna och det 9.e är en default som visas när ingen knapp är aktiverad. En digitalskylt väcker mer intresse hos åskådaren är en traditionell statisk skylt och leder därmed till mer affärer. WAVE finns i olika storlekar och med olika styrsystem. Samtliga digitala skyltar ifrån Skyltstället kan levereras med Smartsign styrsystem. Kontakta ditt lokala Skyltstället kontor för att få veta mer.

carport kit

 

Digital skyltning är framtiden inom mässa och korttidsexponering. Med hjälp utav enkla kommandon kan man snabbt byta information utan att det åtgår något som helst material.

Våra produktområden

Skyltstället har specialiserat sig kring fyra tydliga produktområden. Utemiljö, Innemiljö, Mässa och Profilprodukter