Samarbetspartners

Skyltstället har flera samarbetspartners som vi är stolta över vårt engagemang i och kring. Vi har som ambition att alltid arbeta för långsiktiga relationer med våra partners.

Kickback-partner

Skyltstället har som ambition att vara en av de största partnerna till Svenskt föreningsliv. Med våra produkter och vår breda spridning i landet så vet vi att vi kan göra mycket gott.

Alla klubbar/föreningar som ansluter sig till oss och vårt Kickbacksystem har massor att vinna! Vi skänker 10% av den samlade omsättningen i och kring klubben/föreningen som inkommer till Skyltstället.

Se alla

Leverantörer

Skyltstället är Skandinaviens ledande skyltaktör och omger oss därför enbart med det bästa. Våra leverantörer är noggrant utvalda att följa Skyltställets rutiner och kvalitetskrav.

Som Skandinaviens största skyltkedja är detta en självklarhet att detta efterföljs och kontrolleras. Är du nyfiken på hur man blir en långsiktig leverantör till Skyltstället så kontakta oss gärna kring detta.

Se alla

Övriga

Skyltstället är en stor organisation och har flera partners i och kring vårt dagliga arbete. Vi arbetar alltid för långsiktiga relationer som gynnar alla i vårt partnerskap.

Stolta att presentera våra partners gör vi genom denna sida. Vill du bli en partner till oss så tveka inte att kontakta Skyltstället om detta.

Se alla