Välkommen!

Vill du bli kontaktad?

Bli franchisetagare

Vi söker dig som vill få företag att synas och gillar att göra bra affärer!

Kontakta oss

Ledande i Sverige

Vår verksamhet består av lokala franchisekontor över hela landet. Vi växer men marknaden är långt ifrån mättad. Skyltstället hjälper sina kunder att synas på bästa möjliga sätt med hjälp av ett otroligt brett produktutbud. Vi kan erbjuda allt från visitkort till fasadskyltar. Som franchisetagare har du tät kontakt med våra leverantörer men framförallt är du nära dina kunder.

Kontakta oss

Låg investering och enkel uppstart. Du kan göra affärer från dag ett!

Affärsidén och konceptet är beprövat och framgångsrikt.

Du får ett fritt och omväxlande arbete, du planerar din verksamhet och tid själv.

Tillgång till kvalitetssäkrade leverantörer, produktportfölj med konkurrenskraftiga priser och till ett effektivt affärssystem.

Du får löpande support och utbildning inom koncept, sälj, produkt och tjänst.

Rättigheten att verka i ett eget distrikt i en rikstäckande kedja, med ett starkt varumärke.

Vid din sida finns kollegor och massa kunskap, så du är aldrig ensam.

Möjlighet att växa, att i framtiden utöka med fler distrikt och utöka din personal utifrån bolagets tillväxt.

Bli franchisetagare

Skyltstället söker nu dig som vill bli egen företagare inom en framgångsrik kedja, i en bransch med stor målgrupp, på en marknad som aldrig kommer att stagnera. Du får som franchisetagare inom Skyltstället möjligheten att starta upp en egen verksamhet där du arbetar proaktivt med att söka upp nya kunder och sälja kedjans produkter och tjänster. Du är ansvarig för hela försäljningsprocessen från att skapa långsiktiga relationer till beställning och installation. I rollen finns ett stort ansvar men också stor frihet. Du bestämmer själv hur du vill nå dina mål.

Vill du bli en av oss?

För att trivas i rollen som franchisetagare inom Skyltstället måste du gilla att göra affärer. Du måste också vara en duktig säljare som är medveten om att hög aktivitet, driv, men även uthållighet ger resultat. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av B2B-försäljning med fokus på relationsskapande och försäljning.

Du är kontaktskapande, framåt och orädd, har god kännedom om det lokala området och får gärna ha ett etablerat nätverk. Vi har inga krav på att du varit verksam inom branschen tidigare eller har erfarenhet av eget företagande, även om det är meriterande. Är du sugen på att ta steget och bli en i gänget?

Jag vill veta mer om att bli en del av Skyltstället

Copyright. Skyltstället.