Nyheter
fyrkant-skalad

HYRA_från 595kr/mån

FÖRST I SVERIGE MED ”HYR DIN SKYLT”
Skyltstället lanserar som första företaget i Sverige att deras kunder från och med nu, från 595:- per månad, kommer kunna att hyra sina fasadskyltar eller kommunikationslösningar.

Att hyra sin skylt eller kommunikationslösning, har exempelvis i USA, under lång tid varit snarare regel än undantag. En av de skyltar som i dag är uthyrd av skyltföretaget Yesco är den stora välkända infartsskylten till Las Vegas, Welcome to fabulous Las Vegas, Nevada.

  • För många företag och organisationer kan inköp av exempelvis en fasadskylt vara en stor investering. Vi ser idag väldigt många eftersatta skyltar som påverkats av väder och vind och det är lätt att bli hemmablinda när det gäller ens fasad och det första intryck som företaget ger.
  • När företag hyr sin skylt av oss så kommer Skyltstället ta hand om skylten och se till att den fungerar. När sedan hyresperioden närmar sig sitt slut, så väljer våra kunder att behålla serviceavtalet eller uppdatera skylten till senaste tekniken eller designen. Vi är övertygad om detta möjliggör för fler företag att uppgradera sig till något de verkligen vill ha

Skyltstället –Vi vill förändra branschen!